Op zoek naar beverwijk zwarte markt beverwijk?

beverwijk zwarte markt beverwijk
 
 
Bazaar Beverwijk Zwarte Markt, Beverwijk DagjeWeg.NL 29 reviews DagjeWeg.NL.
Waan je op een markt in Marrakech en drink daarna in het oer-Amsterdamse café een kopje koffie op een Perzisch tafelkleedje. De Bazaar in Beverwijk is de grootste overdekte markt van Europa. Er zijn meerdere markthallen zoals de Zwarte Markt, Mihrab, Oosterse Markt, Kofferbakmarkt, Grand Bazaar en een Vlooienmarkt.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De Bazaar Wikipedia.
Op 13 september 1980 werd de eerste Zwarte Markt gehouden in het oude gebouw van de groente en bloemenveiling. De eerste dag waren er al 14.000 bezoekers en ongeveer 500 handelaren. Op 4 september 2005 werd de 50 miljoenste bezoeker in Beverwijk verwelkomd.
De Bazaar in Beverwijk. De grootste overdekte markt in Europa!
Hal 2 Zwarte Markt. Hal 3 Zwarte Markt. Hal 5 Zwarte Markt. Hal 31 Oosterse Markt. Hal 32 Oosterse Markt. Hal 33 Oosterse Markt. Hal 34 Oosterse Markt. Nieuw op De Bazaar. De Bazaar in de media. Het ontstaan van De Bazaar.
De Bazaar Beverwijk, Nederland Beoordelingen.
1 augustus 2017 beoordeeld. Heerlijk shoppen op de zwarte markt in Beverwijk. Met de trein naar Beverwijk, staat een bus te wachten die je met 1 halte naar de Bazaar brengt, ideaal met de bus want het is net te ver om te lopen.
De Bazaar Beverwijk: openingstijden en adres Zwarte Markt Zakelijk: Detailhandel.
De Bazaar in Beverwijk wordt ook wel de Zwarte Markt genoemd. Het is een zeer grote overdekte markt die elke week tienduizenden bezoekers trekt. In De Bazaar worden producten verkocht op het gebied van mode, elektronica, sieraden, beauty en vooral voeding.

Contacteer ons